Most bajban vagyok, hogy hova tegyem be ezt a receptet, salataba, grillbe :)}
Mai ebed - kb 20 perc volt az elkeszitese - osszevontam az elmult napok receptjeit, es egy kellemes ebedet csinaltam.
Grillen megsutottem a portobello gomba szeleteket (ketto kalap).
Felszeleteltem - csikokra - egy fel voroshagymat, grilleztem.
Egy romaine salatat csikokra vagtam.
Fel csirkemellet felbevagtam (nagy volt) es jo vekonyra vertem, megszortam cajun fuszerkeverekkel (ha nincs so-bors), krumplihamozoval vekonyra szeleteltem ementali sajtot, es hosszaban a szeletre kozepere fektettem. Felbehajtottam es madzaggal megerositettem. Grillen megsutotten.
Salataontetet keszitettem, a Salatak-ban leirt azsiai ontetet:
2 evokanal szoja szosz
2 kaveskanal tort fokhagyma
1 kaveskanal cukor
1 evokanal barna sesame olaj
1/4 kaveskanal Tabasco
Osszekevertem a csikokra vagott salata leveleket, a grillezett gombat, hagymat a salata ontettel.
A csirkemell csomagokat (madzag leszedve) ferden negybe vagtam.
Finom volt!