Törölt nick Creative Commons License 2006.01.28 0 0 37

Abszolút egyetértek, de ebben az országban józan paraszti észt keresni... :) :( A házat fel kell építsék, de már BÁRMIT el tudok képzelni. Nem tudom, Nektek mit mondtak, én erről a tulajváltásról olyan szinten nem tudtam semmit, hogy tegnap olvastam először. Nekem tök mást mondott a bankos kapcsolat, a Palace-os kontaktlány és az építtető (vagy volt építtető?) is. A mostani "várjunk" kérés is teljesen más ok miatt van... Mi augusztusban írtuk alá a szerződést, nekem az volt a furcsa, hogy rögtön adásvételit írtunk, nem előszerződést. Eléggé féltem a foglalómat, mivel ez családi ajándék volt, nagyon nem szeretném, ha elveszteném, vagy ilyesmi.

Amit én hallottam először a bankostól, hogy azért áll minden, mert az építtető projekthitel-bankot akar váltani. Valószínűleg addig stagna van ezerrel, és a nekünk decemberben "élesedő" szerződést újra kell írni. Utána felhívtam a Palace-t, ahol - természetesen :( - erről semmit nem tudtak. Később az építtetőnél puhatolództam, aki ötperces jópofizás után sem mondott érdemlegeset, csak azt, hogy igen, szerződést kell majd módosítani, de türelem, várjunk. A bankos kapcsolat ezek után azt mondta, amikor összehoztuk a Palace-os kontaktlánnyal, hogy hát igazából azért kell várni, mert egy pénzügyi felügyelettől (Állami Vagyonügynökség? APEH?) állásfoglalást szeretnének kapni. Így idén januárig várjunk csak tovább, mert a Magyar Közlönyben ekkor jelenik meg hivatalosan az állásfoglalás eredménye. Ez már kezd mindennek a teteje lenni, gondoltam, főként, hogy azóta kiderült, akkor most azért kell várnunk, és azért nem tudunk intézni semmit, és azért áll az építkezés, mert az építtető éppen bankfiókot vált ("régióváltás" a bűvös jelszó). Persze, bankon belül! Na, ez van most. Pilátus szavaival: "Mi az igazság?!" ...Vicces. :(((

Na, kipuffogtam magam... Remélem, most már nem akad panasz, hanem összekapják magukat, mert tényleg kevés az idejük.