Szia! Érdekes, akkor mi pont "cseréltünk".:) Igazából én azért dönöttem így, mert most a Teve Házban lakom, és nekem nagyon tetszik minden, igaz, nincs messze a kettő egymástól, de nekem hely szempontjából jobban tetszett a Fókusz, az irodában is eddig mindig abszolut pozitívan és segítőkészen álltak hozzám mindenben, pedig már jó ideje aláírtuk a szerződést. (Bízom benne, hogy ez így is marad....) A Centereseket nagyon sajnálom, és szurkolok nekik, és tényleg csak abban bízom, hogy tanulnak ezekből a hibákból, a Fókusznál már nem követik el. (Az is tény, hogy a Center azért jóval nagyobb projekt volt, mint a Fókusz.)
Teljesen egyet értek abban, hogy a Dunyovnál sokkal közvetlenebbek, személyesebb a kapcsolat, és abban is biztos vagyok, hogy az AL-nél nem így menne a felmondás, nem hiszem, hogy ők visszaadnák a pénzt. Azt mondjuk hozzá teszem, hogy mikor ott aláírtuk a szerződést, még nem volt jogerős építési engedélyük, és az átadás dátuma akkor még 2006. november-decembere volt. És ez is benne volt az előszerződésben, hogy bármikor elállhatunk. De tényleg rendesek voltak.
AZ ilyen építészeti dolgokat én sem ismerem, vmi teremgarázs lesz, de akkor ezek szerint az földszinti lesz?!? Ezt nem tudom.
Nem tudom sajnos most így melyiket mondtuk vissza, emeleti volt, két szobás és belső udvarra néző, de ha érdekel, akkor előkutatom a papírjaimat és megírom.
Kedves 33marcipán! Az oldal nem PR vagy marketing része, hanem én csináltam, semmi ilyesmi szándék nincsen benne, kizárólag azért készült, hogy aki oda fog költözni és nem tudja követni az építkezést, de azért kíváncsi rá, vagy bárki, akit érdekel megnézhesse. Úgy tudom Nektek is van ilyen oldalatok, (amit én is szoktam figyelgetni) és én sem illettem ilyen "kritikával". Természetesen ha építő, azt természetesen elfogadom, de ezt nem érzem annak. Nem szeretnék ilyesmin vitatkozni, hogy a Dunyov vagy a Fókusz a jobb, nem is én hoztam fel az összehasonlító témát, nyilván mindenki azt választotta, ami neki jobban tetszik. Ez pedig teljesen szubjektív, és szerintem nem kell azért a másikat "lenézni", mert éppen máshogyan gondolkodik.