gizibácsi Creative Commons License 2006.01.27 0 0 458
Azért mert a németek nem azt játszották, amit élesben tudnak. Szerintem elszálltak a barátságos meccsek viszonylag jó eredményeitől (nem tudom, miért jó az egygólos vereség?), elhitték, hogy a kutyaütő dánokat főleg a Jeppesen nélkül szarrá verik. Erre a dánok egészen mást játszottak és mi meg lebénultunk. Csak azt nem értem, hogy a Skala miért volt a vezérbéna, elvégre neki játszani sem kellett. SZVSZ ilyen védekezéssel kár továbbmenni, mert a csoportból sem jutunk tovább, itt  akkora mákunk nem lesz, mint a VB-n . Ne gondolja senki, hogy Izland majd könnyebb lesz. Esélyünk csak akkor lesz, ha nem ezt a statikus hatos falat védekezzük, feljavulnak a cserék (legalább nem szarnak be), az Ilyés min. 3 gólt dob. A Skalát meg rábeszéli valaki arra, hogy nem azért van belépője, hogy nézze a meccset. A játékosok meg legalább a ziccereik 60-70 %-át belövik (ami nem nagy kihívás) Egyébként az olimpián meg a VB-n volt egy Perezünk, aki megmutatta, hogyan kell harcolni. A szerbek elleni meccsről nem beszélek, mert a Sterbik ha egészséges, megint lebénulunk. Azt meg el nem tudom képzelni, hogy a dán-izland ne döntetlen legyen, mivel mindegyiknek jó és ebben az esetben már ki is estünk. Ne legyen igazam