Sajos tegnap bebizonyosodott, hogy igazi lövő nélkül a mai kézilabdában nem nagyon lehet mit kezdeni. MI nem bírtunk könnyű gólokat lőni, a dánok meg legtöbbször gond nélkül lövöldöztek, többnyire sikerrel. Szerintem Nagy Laci nem játszott olyan rosszul, az persze igaz, hogyha kétszer egymás után kirúgja a kapus a jobb alsót, akkor a harmadikat nem oda lövöm. Ráadásul Laci képes máshova is lőni. Kár. Balkettőben nullák voltunk, Feco és Császár sem csinált gyakorlatilag semmit, a dánok a védekezésüket így eltotlták Buday és Nagy Laci felé. Úra igazolva látom, hogy Lendvaynak az égvilágon nincs semmi keresnivalója, még ebben a válogatottban sem, még akkor sem, ha nem játszanak jól a többiek. Buday és Gál hozta amit lehetett a fiatal szélsőink meg talán kicsit beijedtek a kapustól. Mondjuk Iváncsikot nem nagyon értem. Szerintem itthon ő a legjobb balszélső, na tegnap ebből semmit nem mutatott.
Én nagyon szurkolok a fiúknak, főleg abban bízok, hogy a fiatalok nem betojnak, hanem odateszik magukat, (pl. ahogy Törő a vége felé végigszáguldott a pályán és kilencről benyomta) és akkor talán a régikere sem hárul ilyen nagy teher.
Ja igen, a kapus megmozdulása talán hazai pályán lehetett volna piros, de azért tegyük a szívünkre a kezünket és valljuk meg őszintén, hogy azért nem olyan ritka az olyan eset, amikor a kapus lenyomja az induló játékost. Budayt pedig szerintem egyáltalán nem szándékosan lőtte fejbe a dán, be akarta játszani a beállósnak, vissza is húzta már a lövő kezét a levegőben, csak közben Illyés odazárt, így leszállóágban visszahúzott kézből a lövőnek nem nagyon volt más választása, mint ellőni. (mondjuk jó béna mozdulat volt...)