33marcipan Creative Commons License 2006.01.27 0 0 31

Sziasztok!

Azt hiszem, az lenne a legjobb, ha bárki bármely cégtől venne lakást, elégedett lenne. Mivel ez sajnos nem így van, csak reménykedni tudunk, hogy jól döntöttünk. (Nem csak magunkra gondolok).

Az, hogy milyen képek vannak a honlapon, semmit sem mond. Szerintem,csak az a kérdés, hogy melyik cég mennyit költ reklámra és PR-ra.

Az első lakás, amit kinéztem magamnak egy szépen megszerkesztett, igényes honlappal rendelkezett, sőt bemutató lakásban folyt az értékesítés.

Azóta rengeteg rosszat olvastam róluk a fórumon, és az építkezés mind a mai napig nem kezdődött meg. :-(

Nem vagyok építési szakember, de azt tudom, hogy az alapok elkészítésénél pontos, alapos, precíz munkát kell végezni. Azt ne kérdezzétek meg tőlem, hogy mennyi egy alap elkészítésének az optimális ideje, mert nem tudnék rá válaszolni. Amúgy is többváltozós függvény. ( :-) )

Ami miatt én a Dunyov mellett döntöttem az először is a korrektségük (sikerült információkat szerezni a cégről), másodsorban az emberi hozzááállásuk a problémákhoz, kérdésekhez. A 2. egy szubjektív szempont egy ilyen kérdésben, de nekem fontos.

Sziasztok, és szép napot!

Előzmény: kishableany (30)