Kedvesem DSNem!?
Nagyjából tudjuk, hogyan müködik a szevezetünk, mert tudatja? Igen igen minden gépies lenne? Szerintem a testünk egy elrontott gép, vagy ha azt mondjuk angyal, akkor biológia gép, ami elromlott?
Ezt megértve, most ne adj isten, hogy utódot akartam volna létre hozni, csak vegyük a bagzó kutyákat, akik egymás torkát tépték szét, hogy kutyázhassnak? Aztán az erősebb kutya a kutya?
Valahol többre vágytam, s ezt kerestem, amit első látásra megláttam - találtam a feleségembe, csak gyereket nem akartam, mert képtelen voltam, csak ennyi, s ennyit elfogadni, ráadásul nagyon de nagyon jól leirtad, ami most ha szereted magadat, bizon előbb kell szeretned feleségedet, s akivel már összeragadtál, az bizon a feleséged, vagy kutyázás?
Mikor megtudtam, hogy nemcsak feltételezés amit gyanitottam, bizon rögtön mikor megismerkedtem a feleségemmel, mondom van isten, s én istenes kutyafejü vagyok! A feleségem, magyar tudatu volt, de elfogultabban mint én, jobban, amit ha összeadol, isten - nemzetcsalád - magcsalád, csak mondom, gyerek, most addig mig férfiuvá nem vált a gyerek (ember) én abszi ulti meggyőződtem hogy az életnek van folytatása, na most, abszi ulti talákoztam az OKOZATOMMAL, itt most aki bennem van, s most Ő mondta, előbb kell szeretnem a feleségemet, s most saját üzletet nyitottunk, mert nem tudtam elképzelni, hogy a feleségem másnak ugrálna, még csak ugy is, hogy dolgozna?
Na most, pont most hallottam a feleségemtől, mi ijjenek vagyunk!?
De, előjön a bagzós kutya az emberben, én kutya, megtanultam teljesen, a feleségemre bizni, sőt, bizni egymásban, ez minden ami előleg a mennyekből?
Lehet hogy állatok vagyunk, de lelkes állatok?
Csak beszélgessünk erről, egymás okulására, mert ez a világunk közepete is, meg vége?
kézcsókom, s aranyos vagy, máris szeretlek!