Kühlschrank
2006.01.26
|
|
0 0
461
|
Kedves Predator6!
Örülök neki hogy eszedbe jutott mint(ex)irányító nemtudom hogy idén milyen pozición játszol majd hogy gyakorolni kell a dobásokat!CSak nemtom miért épp szombatra szervezed az egészet amikor a CSAPATNak konditermi edzése van!Nem kimondottan gyúrás hanem inkább az amerikai focihoz való gyakorlatokat végzünk!Ha te nem tucc eljönni vagy már edzel régóta az a te dolgod de a többiek miatt örülnék neki ha nem szombatra szerveznéd az edzést!A kezdeményezést jó dolognak tartom csak az időpont rossz szerintem!Nekem személy szerint rengeteg időm és munkám benne van a szombati edzésbe úgyhogy légyszives legalább erre legyél tekintettel!Amugy meg hogy lehet hogy valaki plusz edzéseket szervez(a többiek és az edzők megbeszélése nélkül)amikor az alap edzéseken nem vesz részt!Jólenne szerintem az év elején alapozni mint sem dobálni minusz fokokban!Jólenne ha a CSAPAT egységesen edzene nem pedig össze vissza!Szükség lenne rá hogy mindeki jöjjön edzésre és a CSAPAT egységes legyen mert a bajnokságba nem lehet elindulni csapategység nélkül!Ha idén nem szedjük össze magunkat(CSAPATEGYSÉG)akkor sem a bajnokságba sem sehol nem sok esélyünk lesz mérkőzést nyerni!A külön szervezkedéseddel nemhiszem hogy segíted a CSAPATOT mert pl aki kiakar menni dobálni és aki el akar menni erőnlétizni az most akkor melyikre menjen?(A fal nélküli dobálásokkal eddig sem volt probléma de ha a többiekkel és az edzőkkel is egyeztetnél lehet hogy mások is(én is mennék gyakorolni))A CSÜTÖRTÖKI edzésen is vannak dobó gyakorlatok érdekes azon miért nem veszel részt!Az is érdekes hogy többet írsz az internetre mint amennyit edzenél!A CSAPATBAN nem csak itt a neten kell képviselni hanem edzéseken is!
Ezzel én nem bántani akarlak csak szeretném ha mindenki keményen edzene és jövőre egy egységes PREDATORS lenne!Aki bárkinek meglepetést tud okozni! |
Előzmény: Predators#6 (430)
|
|