Annyira azért rögtön ne vegye el a kedvedet az iTriptől. Mint mondám, attól függ, leginkább merrrefelé jársz, hol használnád?
Én Budapesten jól elvagyok a 87,9 MHz-es frekivel, ez szabad és csak 88,1-en van adó, ezt általában tolerálja az érzékenység... Vidéken semmi gáz...
Az autó nem egy Highend hifi terem, amit vezetés közben, menetzajban 140-nél meg bírsz különböztetni, arra nagyon jó ez is.... Ilyen szempontból imádom és elsősorban autózásra vettem az iPod-ot, meg nyaralásra, szabadságra, hogy mindenhol nálam legyen minden zeném.
Ha Bécs felé megyek, ez a freki Győr után kezd bedögleni, mert ott van egy Ö3 adó. Ilyekor vagy megállok és lecsavarom a tetőantennát (Toyota Corolla) vagy kikapcsolom az iPod-ot.
Az iTrip nagyon különbözőképpen viselkedik váltakozó autókban. A nejem Yarisában símán elmegyek Bécsig, nem zavar be az Ö3 ezen a frekin, olykor nálam sem... És eleve: másképpen szól más kocsiban, más rádiós cuccal....
SAjnos az én rádióm is CD-s, ezért fanyalodtam én is az iTrip-re. De Olaszorszégot leszámítva nagyon jól el vagyok vele...
Ha a céges autód külső antennája könnyen lecsavarozható-semlegesíthető, akkor semmi gáz, ezzel ki tudod cselezni a sok adót és nem kell baszkolódnod szabad freki megtalálásval...
A Dension nem olcsó és nem neked kell belebarkácsolni - nem is nagyon tudnád - hanem szakszerűen beszerelik. És ha kiveszik alólad a gépet, akkor sajnos megkint szét kell bontani a fél műszerfalat... Mivel a mai gyári autórádiók jól el vannak ásva.. De ha van rajta hátul gyárilag CD váltó kimenet, akkor nem akkora gáz beszrelni....
És azért ez nagyon kényelmes, mert többniyre a kormányról tudod vezérelni az egész iPod cuccot, nem kell utána nyúlkálni sehová...