Hali Lassú és Mindenki !
Igen, tegnap óta megvan a jószág :)) ! Persze azért hétfőn este meg kellett mozgatnom az okmányirodás kapcsolatokat mert egyébként nem lett volna meg, csak ma.
Kemény 4X km után a tapasztalatok : gyengébb motorra számítottam a sok negatív vélemény miatt ( lásd : Népítélet ), 3000 rpm fölé nem bántom, de így is lendületesen lehet vele autózni. Az úttartása ( főleg az Ignis után ) olyan mint egy gokartnak ( na jó, csak majdnem ), nagy, kényelmesek a fotelok, qrva jó új szaga van, a váltó khmm... szokást igényel, nekem picit durvának tűnik, de ez lehet a sz@r minőségű olaj miatt, vagy azért mert még zsír. A multi kormány nagyon jó, a hangszórók szintén az Ignishez viszonyítva baromi jók, az elsők főleg jól tolják a basszust ( ezt csipázzam :) ), a fejegység olyan, amilyen. Van, adták. :) A tolatás szintén szokást igényel, főleg az asszony ódzkodik a tükörből tolatástól. Majd megszokja.
Negatívum : a váltógomb tetején az átlátszó rész össze van "kárcolva", valamint a hátsó lökös alsó részén egy kb. 5 cm. - es mély, sorjás KARCOLÁS van. Az első lámpabúrák mintha párásodtak volna, úgy tűnt egy pillanatra, de nem néztem meg jobban, újra meg nem vettem észre ilyet. Mindegy, erre számítottam is, mármint a párásodásra. A karcos dolgokat a szalon ( Thank you for your cooperation Mr. Szalonvezető ! ) orvosolja.
Azt hiszem, ha rendben lesz a verda szeretni fogjuk egymást. Tartottam az 1,4 - es moci erejétől ( annak hiányától ), de hát már most elégnek érzem, később meg kap egy sport levegő filtert, meg a forulatszámtól sem kell félteni, szerintem jó lesz.
Ja, a bal vállamnál ( szerintem az öv magasságállítója körül ) valami "circeg", ezt már máshol is olvastam, ezt mi okozhatja ? Nem vészes, csak circeg. Lehet, hogy kaptam egy tücsköt is az autóhoz ?
Üdv. Toli.
1,4 Elite AC Poly Silver