fzs1000 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 38

Szevasztok!

Hogy kissé megmozgassam az állóvizet, egy bemutatkozás erejéig jelentkezem a topicba.

Szintén miskolci vagyok, Nikon F80, F90x -el fényképezek. Főként a természetfotózást művelem, de azért szívesen elkalandozok más irányokba is.

Örülök a topicnak, én is gondoltam arra mostanában, hogy létre lehetne hozni valami Miskolc és környéke topicot, és összegyűjteni a helyieket. De szerencsére Sj nem állt meg a gondolatnál.

Sajnos itt Miskolcon,meg úgy Borsodban általában nem igazán van online közösségi élet, és nem csak a fotózás témakörében. Most nem nagyon hoznék példákat, de sok témában kerestem már csoportosulást az elmúlt években, és szinte az egész ország területén találtam klubokat, közösségeket, de nálunk nem.

Úgyhogy hajrá.

Én azért többnyire olvasó szoktam lenni, és a munkám sem olyan, hogy számítógépezni tudjak közben, így azt nem ígérhetem, hogy nagymértékben fel fogom lendíteni az itteni társalgást.

Mindenesetre a fellendüléshez jó lenne valami témát is felhozni, pl egy közös fotós kirándulást hétvégére, aminek közösségteremtő ereje is van, vagy érdekes, fotóra kínálkozó helyi témákat lehetne felhozni, azok megvalósításáról beszélgetni, esetleg képekkel illusztrálva.

Valamint "reklámozni" is lehetne online ismerősöknek a topicot, mert biztos vagyok benne, hogy kevesen tudnak róla. Az általam olvasott topicokat én pl az előzményekből szoktam megnyitni, csak tök véletlenül  keresgéltem a topiclistán.

Üdv, Miki