subvoice Creative Commons License 2006.01.23 0 0 1801

Alvázszám téma:

A bal oldalon az "A" oszlop és a szélvédő töve találkozásánál van egy tábla (belülről nem igazán látni), ugyan nem ellenőriztem soha, de szerintem az alvázszám van rajta. Ezt kívülről le lehet olvasni, ha a tolvaj nem készült és nem szedi le a táblát, akár "Kovács járőr" is megtalálhatná az autót.

Hideg:

Nálam a munkahely előtt állt 7.30-15.30-ig, de simán indult. A kuplung/kormány nehezebben ment és egy darabig a kettest nálam is kelletlenebbül vette be, de ettől eltekintve semmi gond nem volt vele.

Ha már indítás. Nálatok nem fordul elő olyan, hogy bizonyos motor hőfoknál néha nem indul? Konkrétan nekem az a megfigyelésem, hogy ha egy bizonyos hőfokon van a motor és akkor próbálom beindítani, akkor az esetek kb. 30 százalékában nem indul, nem "kapja el a motor" az ütemet. Ilyenkor újra ráindítózás után azonnal elindul. Ez a bizonyos hőfok pontosan nem tudom, mennyi, a lényeg, hogy a motor még messze nem üzemmeleg, de nem is tökhideg. Olykor-olykor még nyáron is előfordul, bár az nagyon ritka. Hasonló tapasztalatokról egy barátom mesélt (Opel Astra 2.0/8V). Ez valami GM betegség?