ne haragudj, de az én álláspontomat nem rettentó után fogom kialakítani. nekem SAJÁT SZUBJEKTÍV véleményem van, kár hogy nem érted.... kár hogy ez a te életedből kimaradt!
"Egy Sting, Police " ez például látod butaság, sting sokat szerepel a reggeli danubiuson is!
"soha nem a mennyiség fogja meghatározni nálam, hogy mi a JÓ és mi nem" pont te magyarázol arról, hgy a jó zenekarokat itthon kevesen ismerik. akkor most már felejtsük el a mennyiséget?
"Nyilván 1986-ban több Modern Talking lemez fogyott, mint teszem azt Talk Talk." : a brother lui című MT számot , bármikor meg tudom hallgatni. erről a tiktakról (HAHA) még ne hallottam, de az tény, sok szaklapban is az év énekese volt Dieter Bohlen!
ha nem tudnád bunkókám eza a MODERN TALKING ÉNEKESE, ZONGORÁSA!
"Pajor Tamás után szabadon " ne haragudj, de nekem a drog által sugallott művészet, nem igazán értékes!
pajor tamás pedig kemény drogos volt, füvezett!
"Közel 30 éves zenekarok, akik külföldön teltházas koncerteket adnak. Garázsbandák." ez a baj veled kispofám, hgoy csak ilyen régi , elavult, avas, kopottas, ódivatú szarokat hallgatsz! fülelj bele egy kis Tiestoba, vagy mondjuk menj el egyszer Szeifert egyik progressive house estjére!! ennyi!
leiskoláztalak!!