newfyfan
2006.01.21
|
|
0 0
123
|
Szia!
Hát ez bizony nehéz dolog.. Szerintem meglehet oldani altatás nélkül. Jó lenne ha lenne fésülő asztalod, két akasztóval, hogy elől-hátul kitud kötni a kutyát, elöl a nyakörvet akasztod fel, hátul egy hámmal a hasa alatt rögzíted, és rákellene tudni rakni egy szájkosarat. Csak ez meg a szájkosárral lehet hogy nem fog működni, mert ha megismeri, utána akkor lehet hogy már ha meglátja morogni fog. Pedig jó lenne ha a szájkosarat rálehetne tenni, kikötöd elől hátul és akkor kitudnád fésülni, utána ha végzel mielőtt leveszed engeszteld ki, juti falat, simi, nehogy utána "törlessze" a dolgot, de szerintem ez nem fog működni már a szájkosár miatt. Viszont az altatás sem jó, és különben sem lehet szerintem sokszor altatni. Hány éves? Nekem szerencsére sose volt agresszívabb fajtájú kuttyom, de ilyen kapkodásokat ismerek volt egy hülye fundi aki többször is megpróbált megkapni, nem az enyém volt idegen kutya volt de visszakézből levágtam neki egyet, és megrángattam a nyakát pofáját, de egy sarplaninaccal nem merném megcsinálni, szóval passz.. Fundi mit gondol?
Szerintem próbáld meg következetesen simogasd fésülés közben tarts szüneteket és próbáld kellemessé tenni neki. Ha a csomókkal nem bírsz vágd ki, talán még ez a legjárhatóbb út, így felejtsd el az asztalt, próbálj figyelni rá, többet simogass és közben fésülj kevesebbet és ha látod hogy televan a hócipője nyugtatgasd. |
Előzmény: SMN (122)
|
|