SMN Creative Commons License 2006.01.21 0 0 120

Szió!

Igen, van baba, kutya, meló, vizsga minden. Néha azt sem tudom, hogy merre vagyok arccal. Nagyon szeretem az állatokat. Szeretnék minél többet, persze amennyit még lehetőségem van úgy nevelni, foglalkozni velük, hogy egyik se szenvedjen hiányt semmiben. És persze ami a legfontosabb nekem, hogy a gyerekeim állatok között nőljenek fel. Szeretném, ha az lenne a természetes nekik, ha van mellettük legalább egy kutyus, cicus. Nem szeretném, ha olyan ember válna belőlük, akik miatt állatvédelmi törvényeket kell hozni. Szeretném, ha megtanulnák, hogy felelősséggel kell lenni az állatok iránt.

Nekünk most 4 shar-peink van, az egyik lányomnak most lesznek hó végén babái. :-)

Van egy öreg mackópapánk. Maxi. Ő sarplaninac. Azthiszem róla már tettem fel ide régebben képet. Sajnos a papája tavaly év végén elment. És van Neo cicánk, ő egy sziámi "volt"kandúr.

Igazából a zsánerem az óriási termetű, robosztus, mackós kutyák. Ez nem azt jelenti, hogy a sharpikat nem szeretem, de ők teljesen más tészta. Zabálnivalóak, de legalább egy mackót szeretnék idővel én is. Sajnos még nincs lehetőségem. Még a szüleimnél lakunk. Így is sok már nekik ez a sok kutyi. :-)

Ha minden szerencsésen alakul, akkor tavasszal építkezünk. Legkésőbb évvége felé már szeretnék költözni és akkor már jöhetnek a mackók. Persze akkor már nem fogom beérni velük, akkor már jönnek majd packók is. A másik dilim a lovak. Értük is nagyon oda vagyok.

Na, jó sokat írtam megint magamról. Bár már a többségét biztosan írtam máskor is.

Ma kint voltunk a kertben játszani kicsit, van pár új képem, mindjárt mutizok belőle párat.

:-))

Előzmény: fundi (118)