arnyekxxx
2006.01.20
|
|
0 0
3001
|
Az egész kinais téma ama bizonyos rajz miatt indult ki, aminek nem volt témája a kinában gyártott márkás készülékek minösége. Nem is vitatom, hogy a nagynevü cégek kinába kihelyezett gyártosorai nem szemetet gyártanak. De A kinaiboltok kinálatában nem az Adidas kinai gyártásu termékeit találod, hanem lenyügözöen kimondhatatlan vagy nagy márkára hasonlito feliratokat tartalmazo csodákat. És a lentebb emlegetett átlagember nem az Adidas márkaboltba megy be kinában gyártott Adidast venni (annyiért amennyi a nem kinában gyártott) hanem a Hogonkongázsiakinaiolcsonmindent Áruházba, vagy az exlengyelpiacra Adios "márkáju" olcso csodáért, és nem azért mert az annyira jo, hanem mert azt tudja megfizetni. Mindenesetre mostmár nem csak velem, hanem a Néplap ujságiroival és a megszolaltatott utca emberével is vitatkozhatsz:) Szerintem dobd be kampányszlogennek az szdsznél, hogy " Az Én országomban olcson tudok minöségi kinai ruhát venni hitelre", tuti siker lenne:))))) Ps.: Nekem olyan érzésem van, te még soha nem voltál mezei kinai boltban. Mintha nem ugyanarrol beszélnénk. |
Előzmény: eR-dei (2999)
|
|