"Kimaradt a keretből egy bizonyos Tarnavölgyi Gergely, bevallom, egyetlen meccsen láttam játszani, nem hiszem hogy jelen pillanatban mérvadó lenne az Ő kiesése. "
Nem akarok kritizálni, de aki ilyeneket ír, az ne cikkezzen már! Végignézi posztonként, emberenként a csapatot, akkor ne írjon már ilyesmit! Nevetséges!!!!
A cikkhez hozzátenném, hogy Sándor Ákos valszleg előbb lesz stabil válogatott beállós, mint Zubai (a junioroknál is ő lett volna a kezdő, ha nem sérül meg), valamint, hogy a balátlövő posztot Ilyés fogja megoldani és nem valamelyik irányító. Legalábbis a felkészülési meccsek ezt mutatták (természetesen Fecót tudjuk pótolni középről, de nem "innen fogja Skaliczki mester megoldani a lukas ballövő posztot". Ezt már csak azért is elhamarkodottnak érzem, mert feri jól játszott az elmúlt meccseken.
"Van egy Lendvay Péter, akiről nagyon jó lenne tudni, hogy kerül mindig az utazó válogatottba?? Egyetlen nevet hagytam ki, mert bevallom, nem tudom hová is tegyem. Józsa Máté. Talán Lendvay Péter mellett a helye. "
Azért vannak bent, mert nincs náluk jobb. Ha lesz, akkor ők fognak utazni. Frey Tomi beállítását meg kockázatosnak ítélte a Skala, de később lehet, hogy ő is odakerül. Így talán Skala helyett is válaszoltam.
Összességében: kettes alá cikk, sok hiba van benne!