kinga és bebi
2006.01.20
|
|
0 0
3050
|
köszi hogy próbáltok segiteni minden tanácsot elfogadok hiszemn még nem volt kutyánk a lakásban,ezért is kérdezem ti többet tudtok segiteni .érdeklődöm sokfelől találtam telefonszámokat lehet találni toy uszit de nagyon nagy árkülőmbséggel és nem tudom hogy ennek mi az oka mert nem mindeggy!Nálunk mindig van itthon valaki a házban és a gyerekeim is biztosan imádnák csak most megint kicsit bizonytalan lettem hogy valóban a toy helyett inkább a törpét ajánlanád? mennyi idő mig szobatiszta lesz a kutyus és szukát vagy kant érdemes venni? Rendeltem már könyvet is mindent szeretnék tudni az usziról mielőtt veszek egyett de már tőletek is sokat tanultam figyelem az oldalt minden nap még a fürdetés is bizonytalan számomra mert valaki csak havonta egyszer fürdet valaki hetente és mindenkinek más a véleménye igy kicsit nehéz vagy ez kutyustól is függ hogy mennyit szaladgál az udvaron milyen koszos lesz gondolom!annyi mindenre lennék kiváncsi hogy nem is tudom mit kérdezzek a válaszaitokból sok mindent megtudok. köszi |
Előzmény: lillpa (3049)
|
|