anyabanya Creative Commons License 2006.01.20 0 0 220

Csak vigyázz nehogy agyonvágj egy két szivedhez közeállot...

Azért nem propagálnám én ezt a fü dolgot, nem is engedném kivéve bizonyos orvosi indokkal. Ha lehet Methadont, akkor lehessen ezt is...

Viszont nem is kéne ördögnek kikiálltani, de tudni kell hogy abszulute nem mindegy, hogy ki mikor és miért nyúl hozzá...Nem mindegy, hogy 12 évese vagy 20 évesen, hogy egy komoly probléma megoldásakor a valosággal való szembenézés elkerülésére, vagy a szembe nézés elviselésére...

Nem akarok én itt belemenni mélyebben, de ha legalizálásr gondolok, akkor nem a füfogyasztok miatt félnék töle, hanem a sok haszonlesö paraszt miatt. Hisz legalizálva volnának szabályok, hogy mikor ki és hányévesen...de ki védené meg a kölköket azoktól, akik csak azért mennének megvenni, hogy jó pénzért eladják a kiváncsi kölköknek...

Magam nem kapnék infarktust, ha füvet találnék a gyerekemnél, söt nem is titkolná el elölem, ha bélyeget vagy eset, akkor az jobban megütne...

Bonyolult dolog ez, mert abban is biztos vagyok, ha legálisan kaphatnának x meghatározott mennyiséget a skacok, akkor nem lenne ilegalitásban a dolog. AMinek pl egyik következménye, hogy nem mondaná a dealer, hogy van a fünél izgisebb, ütösebb dolog, nem kinálnák meg bélyeggel, vagy exel... 

Előzmény: Törölt nick (214)