de, igazad van! persze, hogy tavaly, azaz 2005-ben volt!
A felállásról annyit, hogy nekem nagyon az volt az érzésem, hogy együtt van a zenekar. szerintem sokat nyomott a latban az új arcok jelenléte, amikor Mustaine a Megadeth mellett döntött a szólókarrier helyett. és hogy bemegy velük a stúdióba is felvenni egy (remélem persze többet is) albumot az is jelenthet valamit.
Nekem abszoltút jófejnek tűntek az új tagok, akik tényleg megtiszteltetésnek veszik, h a Megadethben zenélhetnek, ezáltal a hozzáállásuk is 100%-os volt. És szerintem az egojuk is rendben van. Nem egy Al Pitrelli kategóriájú fickók... és nem gitártudásukra gondoltam ;-)
egyébként a 2001-es Pecsa koncerten, nagyon szar volt a zenekar hangulata. lehetett rajtuk érezni, hogy gépiesen, futószalag-szerűen tolták a számokat, csakhogy ki legyen piálva ez a város is végre. /aztán utólag megtudtam a koncertet szervező cégnél dolgozó cimborától, hogy közvetlenül a koncert előtt nem sokkal valami nézeteltérés adódott Mustaine és a szervezők között /sajnos ennél többet nem tudok/ és felcseszték vele elég jól az agyát. de, hát istenem, emberből vagyunk.
a '97-es koncert viszont nagyon tuti volt, emlékszem. (persze majdnem nem, mert a koncert előtt elmentünk sörözni a haverokkal, amire még a Vajdahunyad váránál rátoltunk egy kurva nagy rakétát! :-) még szerencse, h korán odaértünk és azt hiszem a Junkies volt az előzenekar, ami alatt sikerült regenerálódni.)
egyébként csak azt nem értem ezzel a koncerttel kapcsolatban a mai napig, hogy ugyebár a Cryptic-al voltak akkor itt, viszont a jegyen Rust In Peace felirat van nyomtatva???????