Télleg elírtam, kösz hogy szóltál. tiszta égő. szóval I'll be There. Az I'll Get Evennek csak az első fele jött be, valahogy nem igazán tudták befejezni a nótát.
Nekem valahogy úgy rémlik, mintha játszották volna a Promises-t a 2001-es koncerten, aztán lehet, hogy (erre is) rosszul emlékszem...
RISK: végre valaki, aki szintén szereti ezt az albumot!!! Nem mindig az a fontos, hogy valami irtó kemény zene legyen, csak egyszerűen jó.
Akkor, helyesbítem a listát:
- Last Rites/Loved to Deth (a szövege is jópofa)
- Chosen Ones (szintén)
- Looking Down the Cross (méltatlanul elfeledett klasszikus a Megadeth-től)
(...)
- Paranoid (ezt néha azért előkapják)
- Problems (ezt meg soha)
és még egy-kettő, ami azóta eszembe jutott:
- Never Say Die (tudom, hogy csak rákeverték a tömegzsibajt, de nem véletlenül, hiszen kimondottan koncertre való szám, nem bánnám ha egyszer hallhatnám élőben!)
- One Thing (Secret Place átdolgozás, de szerintem jobb lett annál)
- New World Order (a szám méásodik felében hihetetlen mit művelnek!)
A My Last Words-ot azért imádom, mert nagyon pörgős, a szólója is hangulatos, és ahogy a végén Mustaine énekli azt, hogy "You, you, next victim" az valami hihetetlenül kifejezi a saját - és ezen felül a Megadeth - életérzést.
Pl a Tout le Monde-ot valahogy sosem bírtam megszeretni (lehet, hogy a francia refrén miatt), de a '97-es koncerten nagyon jól előadták. Marty pengetett, Mustaine egy kb. 2 literes coca-colás pohárból ivott valamit folyamatosan a sorok között, s csak a legeslegvégén kapcsolódott be Nick és Ellefson)
Nincs valakinek legalább egy diktafonos-recsegős felvétele a koncertről? Emlékszem, hogy mögöttem állt egy halál-bula (csont-fejkete haj, max 30 kiló...stb.) és amikor elkezdték játszani a Symphony-t, egyszerűn sírva fakadt. Kicsit bizarr volt, de hát ilyenek (is) a mai lányok...