Nálam pillanatnyilag ez lenne a sorrend, bár nem nagyon szeretek ilyen sorrendet felállítani, mert egyik nap ez tetszik, másik nap a másik. ezért is írtam minimum kettőt egy albumról:
Chosen Ones
Looking Down The Cross
Good Mourning / Black Friday
My Last Words /orosz rulett rulez! he-he/
Hook In Mouth
Mary Jane
Lucretia
Five Magics
This Was My Life
Countdown To Extinction
Diadems
99 Ways To Die
Black Curtains
Family Tree
Use The Man
A Secret Place
I'll Be There
Time: The Beginning
Promises (nem is emlékszem rá, hogy mikor játszották koncerten, pedig van olyan jó, mint a tout le monde)
Disconnect (első szám a lemezen, ettől függetlenül ezt sem értem miért nem játszották, amikor pl. legutóbb 2001-ben itt voltak a Pecsában pont a TWNAH albummal...)
Tears In A Vial
Truth Be Told
a hozászólásodat annyival helyesbíteném, hogy az I'll Get Even nem RISK-es, hanem Cryptic-os nóta és szerintem az I'll Be There-t akartad írni. (aztán lehet, hogy mégsem...) egyébként meg kurva jó dallamos a RISK album, kár, hogy ez terjedt el róla, hogy illik szídni, meg fikázni stb.
ha már lista, meg időrend, akkor a Killing albumról, meg a Hidden Treasure-ről miért nem válogattál? (mert, hogy a My Last Word-el kezded a listát és az egy Peace Sells-el nóta. A Rattlehead már teljesen rendben van a második listád élén!)
Legkevésbé kedvelt számokat meg azért nem írok, mert még a végén télleg eljut Mustaine-hez a lista és akkor majd jól le fog szídni! :-))))
az igazat megvallva, nem nagyon lenne olyan szám a Megadeth-től...