Már régóta fel akartam tenni a nagy kérdést, hogy nektek melyik számok Megadeth tetszenek legjobban a 2. vonalból? (itt azokra gondolok, amelyikeket nem szokták koncerten játszani, és nem is kerülnek rá a válogatás-albumokra) Csak azért kérdezem, mert a saját válogatásom és a Greatest Hits számai között 4-5 szám az átfedés csak.
Nálam ezek mennek időrendi sorrendben:
-My Last Words
-Anarchy (régen ezzel zárták a koncerteket, de mára túlságosan háttérbe szorult)
-Into the Lungs of Hell (sajnos ma már szinte nincsenek instrumentális számaik, kivéve Jack-et)
-Rust in Peace...Polaris (örök kedvenc, idestova 15 éve. Marty valami olyasmit nyilatkozott róla, hogy még csak hasonló sincsen ehhez a számhoz a műfajban. Ilyen dühös témát tényleg nem is találtam máshol a Megadeth-ben, mint itt)
-Countdown to Extenction
-The Disintegrators (Tudom, hogy nem nagy szám, de hiányolom a koncertekről)
-I'll Get Even (tudom, hogy RISK-es és utálni illik, de nekem mégis bejött, ahogyan a Wanderlust is)
-Duke Nukem Theme (a játékot is szerettem, de ez valami nagyon állat nóta)
-Recipe for Hate...Warhorse (jó kis összetett szám, a Rust in Peace indítótémájának átdolgozásával)
-I Know Jack (rövid, irtó jó dobtémával, kicsit Iron Maiden-es befejezéssel)
-Shadow of Deth (micsoda fííííííííííling)
Ha van olyan szám, amit a legkevésbé szerettek, azt is írjátok le, nagyon kíváncsi vagyok. Ezek nálam szintén időrendi sorrendben:
Rattlehead, The Conjuring, I ain't Superstitious, Set the World Afire, 502, Liar, Lucretia, This was my Life, Psychotron, Elisian Fields, The Killing Road, Youthanasia, Black Curtains (ezt Marty sem dícsérte halálra), 99 Ways to die, Diadems, Use the man, Mastermind, The World Needs a Hero, Burning Bridges, Promises, Return to Hangar, When, Truth be Told, My Kingdom. (Huh, nem is gondoltam, hogy ennyi összejön. a fenébe)
Mindenképp írjaták le ti is, ha lehet!!! (aztán összegezzük, és elküldjük Mustaine-nak:)))))