borzimorzi Creative Commons License 2006.01.18 0 0 538

Tudod, kedves JPBemondó, én soha nem képzelkek arról, hogy x vagy y feltétel fennállása esetén Te vagy bárki más miről mit mondana. Hanem megkérdezném tőle. Szerintem Neked is hasznos lehetne ez a módszer, különben könnyen úgy járhatsz, mint az egyszeri agglegény a vasalóval.

Elmondtam, hogy nem célom, hogy valaki rosszabbul járjon. Célom viszont, hogy a diszkrimináció megszüntetése mellett növeljük a bevételt, miközben nem kell feladni a hagyományokat sem.

Ami az állami támogatást illeti, csak a Rudas felújítására több állami támogatás ment el, mint a Devil Inside által bejegyzett, Rt-szintű adózás előtti bevétel. Mi kell még ennél több, könyörgöm? És miért kiabálsz? Tudsz válaszolni rá, hogy mi a csudának kellene szó nélkül minden adófizetőneklenyelnie azt, hogy egyes helyeken még mindig Kádár-rendszer van? És piaci ár alatt kell adni valamit bizonyos érdekcsoportok óhajára, az adófizetők kontójára?

És tudod, attól, hogy Szálasi is előszeretettel emlegette  a nemzetet, én még nem gondolom, hogy eleve gazember lenne, aki ezt a fogalmat emlegeti. Ugyanígy, a Magyar Vizsla is megpróbálta lejáratni az adófizetők érdekeire való hivatkozást, de ettől ez még a felelős állampolgári, adófizetői, választói magatartás alapja maradt. A Vizslucit meg kidobjuk a szemétbe. Ott a helye a gyanúsítgatásaival együtt, meg pláne a makutyi dumákkal, hogy XY politikusnak "nincs ugyan ilyen drága órája, de lehetne". Könyörgöm, persze, én is kivehetném a bankból az összes pénzemet és elkölthetném valami luxuskütyüre, de nem teszem. Most akkor én is rohadt burzsuj vagyok? Nevetséges.

Ja, és mondd, mikor az érveidet sorra-rendre megcáfolják, akkor szerinted OK az, hogy elkezdesz üvölteni? Mert én ilyenkor azt szoktam mondani, hogy jól van, pajtás, igazságod vagyon. Ettől én még fenntarthatom magamnak a véleményemet. 

Mindegy, most már muszáj aludnom.

Csót:

b

Előzmény: JPBemondó (537)