Sarkany Creative Commons License 2006.01.17 0 0 2984

ha általad utált személlyel párttal akármivel) kapcsolatos negativ cikket találsz, azt azonnal elfogadod kész ténynek

Minden esetben nem.

Pl. a JOBBIK honlapján található Fideszes cikkeket ignorálom...

beirod a linkjét, irsz rá valami minimum cinikus megjegyzést *

Ez igaz és nagyon élvezem. Különösen azt, ahogy az ellenoldaliak vetődnek rá és elkezdenek fröcsögni.

Ezt nevezik heccelésnek, vagy cukkolásnak. :))

Én meg lusta vagyok a másik oldal hasonlo oldalirol elökeresni az ellenlinket

Akkor ne keveredj vitákba, mert kínos perceket szereznek majd Neked...

Élö példa a titkolt választási program. Én az elmult 2 éven ugy láttam, ha a fidesz valami pozitiv és tömegeknek tetszö ötlettel elöállt egy sajtotájékoztaton, azt GYF egy héten belül mint zseniális uj mszp ötlet bejelentette

Ha kívánod, kigyűjtöm azokat a linkeket az elmúlt két évből, ahol rendre ellentmond magának, korábbi "proramnyilatkozatainak" a Fidesz és azt is, hogy ki-mikor-mit jelentett be.

Persze ettől még hiheted, hogy itt mindenki csak úgy lopja a zseniális ötleteket.

Erre most rögtön mondanék is egy példát: "Mindenki hozzon magával még egy embert!"

Na, ki mondta? Marosán György!

Ezek után és simán elhiszem, hogy nem akarják a választások elött sokkal elöhozni az ötleteiket

Ezt elhiszem, Kövér mondta.

Azért azon eltöprenghetne a Fidesz, hogy a program azoknak a gondolkodni képes választóknak szól, akik talán emiatt szavaznak majd rájuk vagy ellenük. Tudom, nem ez a többség, de a szavazatmaximáláshoz rájuk is szükség van.

A program nem olyan, mint a pénztárca: ellopjuk és már fizetünk is belőle. Azt ki kell megfelelő részletességgel dolgozni.

Tudomásom szerint az SZDSZ-nek is és az MSZP-nek is készen van a programja.

Szerintem ez a nagy titkolózás semmi egyebet nem jelez, mint azt, hogy nincs még készen a Fidesz programja, vagy egyáltalán nem is létezik ilyen. Ez utóbbin sem csodálkoznnék...

Előzmény: arnyekxxx (2983)