arnyekxxx Creative Commons License 2006.01.17 0 0 2983
Szerintem!!! az köztünk a különbség, hogy te (legalábbis ha általad utált személlyel párttal akármivel) kapcsolatos negativ cikket találsz, azt azonnal elfogadod kész ténynek, beirod a linkjét, irsz rá valami minimum cinikus megjegyzést * és kész. Aztán hiába van birosági itélet ellentétesen meg akármi, az már mindegy. Én meg lusta vagyok a másik oldal hasonlo oldalirol elökeresni az ellenlinket, csak elmondom a véleményemet rola. Szerintem!!! a legtöbb emlitésre érdemes linkedre lehetne találni cáfolatot, csak nem szoktam a (persze számodra érvként ugyse elfogadhato) oldalakon kikeresni a cáfolatot. Lusta dög vagyok, elismerem. Én a véleményem irom, és szerintem legtöbbször külön kiemelem, hogy Szerintem. Szerintem itt most abba is hagyom. *Élö példa a titkolt választási program. Én az elmult 2 éven ugy láttam, ha a fidesz valami pozitiv és tömegeknek tetszö ötlettel elöállt egy sajtotájékoztaton, azt GYF egy héten belül mint zseniális uj mszp ötlet bejelentette a parlamentben. Ezek után és simán elhiszem, hogy nem akarják a választások elött sokkal elöhozni az ötleteiket, ha nem akarják, hogy azok legyenek az mszp huzo programpontjai. Ps.: Egy idöben sokat polidiliztem, egyedül a másodrendü cigisek topicban ignorált egy közröhely tárgyát képezö, éppen potnickjét használo cigifanatikus. Nem omlottam össze:) Lehet, ha Soltikával nekiálltam volna vitázni, ö is ignorál, de ennyire azért nem tudok lesülyedni:)
Előzmény: Sarkany (2982)