Lecso11 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 1837
Fogy a keret

Új csapatkép is kell majd...
A középpályán változik a legjobban a Kaposvári Rákóczi tavaszi játékoskerete. A napokban Nagypál Tibor távozása után Bank István és Hegedüs Tibor is elbúcsúzott a klubtól, mindketten a Győr gárdájához szerződtek. Ezeken a posztokon mindenképpen igazolni kell, a csatárok közül viszont úgy tűnik, mindenki marad, hiszen Zsolnai Róbert hazatért Kínából.
(2006-01-16)

Nagypál Tibor a múlt héten jelentette be, hogy abbahagyja a profi futballt. A másik két belső középpályás, Bank és Hegedüs pedig a hétvégén csatlakozott a Győr csapatához.
Bank István: - Igazából nagyon gyorsan jött ez az egész, bár a Győr már korábban is figyelt, már velük edzek, nem tudom, mennyi idő kell a teljes megismerkedéshez.
Az olimpiai válogatott labdarúgót a hasonló poszton játszó Hegedüs is követi, aki Nyíregyházáról igazol a Győrhöz, Kaposvárott kölcsönben játszott. A saját nevelésű Bank nagy vérveszteség a klubnak, a játékos itt lett utánpótlás válogatott, élvonalbeli futballista, így 21 évesen még nem könnyű neki ezt feldolgozni.
Bank István: - Igen, ezt még én nem éltem át, furcsa helyzet, el sem tudtam búcsúzni a többiektől, megígérem, hogy ha lesz egy kis szünet, akkor megejtjük az elbúcsúzást.
A távozók mellett akad olyan is, aki marad, hiszen Zsolnai Róbert, noha mindkét mérkőzésén gólt szerzett kínai próbajátékán, nem költözik a távol-keletre.
Zsolnai Róbert: - A december nálunk szünet, így volt egy kis gond az erőnlétemmel, azt mondták, hogy maradjak még egy edzőtáborban, de nem akartam két szék között a pad alá esni, és a bajnokságot itt úgy kezdeni, hogy nem készültem.
A támadó tehát tavaszra marad, persze azért nagy élmény volt neki a keleti túra, főleg az ételek.
Zsolnai Róbert: - Hát elég érdekes, de a legtöbb kaja ízlett, és nekünk főztek külön is, tudtunk európai ételt fogyasztani.
Lesznek természetesen érkezők is, de egyelőre senkivel nem állapodott meg a klub, csak próbajátékon van itt néhány vendégmunkás. A hét végén a hagyományos hévízi teremtornán szerepel a csapat.
Előzmény: kaposvari (1836)