Ok, no problem. Leállitjuk a gyárakat, nem fejlesztenek tovább, marad a mostani állapot, hogy fogsz te 3. generációs d5d-t venni? sehogy, ezt a d5d-t fogod megvenni, 15 év mulva is, csak mondjuk 100-120e forintért.
Igenis azokból a pénzekből fejlesztenek amit mi kiadunk a fényképezőre, kellékekre, objektivekre akármi, hoyg keresnek rajta persze hogy keresnek, hogy mennyit az meg realtiv.
A mi büfénk is mint sok más büfé 2x olyan drágán adja a cuccokat, minthogy te magad megvennéd a boltba és akkor mi van? drága drága mégis lemennek az emberek, mégis isznak esznek a boltban, mert épp megtehetik, mert épp nincs lehetőség máshova kimenni itt, mert számukra nem probléma a kiadás, ők ezt szeretik megvenni ami itt van, azt a melegszenyát, azt a kávét... És? ettől most egy szemét a büfésünk mert mindent 2x árban ad? Nem az, csak ebből él.
Én meg a "várok mig olcsóbb lesz és megérje az árát" felkiáltástól estem hasra pár héttel ezelőtt, és most szintén.
Várjak mindenre mig annyi nem lesz vmi mig megérje nekem? vártam volna egy szaros 1millás szuzukimra, mig 500e forintért fogom majd megkapni? vártam voln a 150e forintos számgépemre 5 évvel ezelőtt, még 10 évig, hogy 50e forintért kapjam majd meg? vagy a digit fényképezőmre, 1,5 éve, mikor 100ért vettem és idén már 65ért lehet kapni? Ezek közül alapjában véve mindegyik nélkül elélhettem volna, de akkor nem tudta mvolna közlekedni sehova, nem tudtam volna csomó helyre eljutni, nem lett volna számitógépem, ezáltal nem ismertem volna meg csomó barátaimat, kihagytam volna számos dolgot/találkozót, és nem örökitettem volna meg 15e képet a fényképezőmmel másfél év alatt.
Ezért baromira nem értek egyet a véleményeddel, s rózsaszin lepel alá raktad magad, hogy vársz mig annyi nem lesz amennyi neked tetszik.
Ez szived joga, mint nekem is a saját véleményem, döntésem, de kiváncsi lennék a többiek melyik hozzáállást osztják, a tiédet, vagy az enyémet, miszerint, aki szeretne valamit, hobbiból/munkábóül teljesen mindegy, az igenis vegye meg ha szükégét érzi hogy neki DSLR-je legyen, vagy pedig várjon amig a DSLR ára lemegy 100-120e forintra. (60-70e különbség a jelenlegi új DSLR árhoz)