levil Creative Commons License 2006.01.14 0 0 640
Mondenki azt mondja hogy ha csak nem valami redneck szabaly vonatkozik Nebraskaban erre, akkor akar rajuk (zacira) is hivhatnam a zsarukat hogy lopott targy van naluk :)) Mondta a zsaru hogy vissza perelhetem a penzt toluk. De jobb lenne ha nem kene kifizetni.

Baratnom mamaja ugyved. Mondta hogy lehet hogy van valami szabaly ami lehetove teszi hogy kifizettessek, es nekem kelljen visszaperelnem a penzt az elkovetotol. Abbol ugy sem lesz semmi. Nagyon ugy nez ki hogy nincs penze. Lefoglaltalk nala $190et. Hacsak ahhoz hozzajuthatnank. Hetfo szunap, de kedden koran beszelnem kell az ugyesszel, mielott veletlen kiengedik az urget ovadekkal.

A foberlom mondta hogy a csako ki lesz lakoltatva azonnali hatalyal. Remelem ennek nincs jogi akadalya sem. Majd hiszem ha latom. Szerintem nem fog szeretni, de nem biztos hogy tudja ki vagyok (bar azt tudja hol lakom, mondjuk 52 lakasos tarsas haz, de ha bejut a lepcsohazba akkor tudja hol leszek). Bar latott engem, szerintem eleg reszeg volt ahhoz hogy ne emlekezzen. Ha akarmilyen gond lesz ebbol akkor azonnal koltozom. (ennek nem fogok orulni, meg a foberlo sem, de ez lesz.)

Meg remelem elrakjak az urget rendesen. A zsaru mondta hogy probalja ugy csavarni a dolgot hogy nagyobb hordereju ugy legyen belole (ne csak szabalysertes). $1500 alatt csak szabalysertes. A hangszer bluebook erteke 1200-1400, de ott a gyonyoru TKL tok+hur+kabel+hangologep+hangolo pickup+pickup a hangszerben+upgradeek+kapo. Elvileg meg lehet. Meg olyan erteken kell elvileg szamolniuk hogy mennyiert tudjak potolni ezt nekem. Az tuti $1500+. En tuti raverek az eszkozre kurva sok penzt. Kerek egy arajanltatot hogy az atalakitasokat mennyiert csinalna meg 1-2-3 hangszeresz es azt is hozza adom.

Sajnos betorest nem tudnak majd rabizonyitani hacsak be nem valja. (Remlejuk ha volt olyan hulye hogy 4-5 sarokra a zaciba levitte, akkor be is valja.) Csak lopott targyak birtoklasat lehet rahuzni s akkor nem lesz bent eleget.

Meg ovadek elleneben kiengedik s akkor lehet baj. (Remeljuk nincs penzes simerose hogy letegye az ovadekot. Bar ezek mindig talalnak eleg penzt ilyenre.)

Majd talyekoztatok a fejlemenyekrol. Holnap beszelek baratnom ugyved mamajaval. Kedden meg az ugyesszel.
Előzmény: TheRover (638)