arnyekxxx Creative Commons License 2006.01.14 0 0 1084
Alapvetö különbséget nem látok a véleményeink között, legfeljebb annyit, hogy szerintem az se igénytelen aki közelröl arcba fotozza a kompaktjával a nagyit, mert nem érdekli a fotozás müvészete csak annyi kell neki, hogy legyen egy képe amin a nagyi ott mosolyog az unokával. Akit kicsit jobban érdekel a fotozás az persze ezt igénytelenségnek tarthatja, de akinek a fényképezögép nem több mit egy eszköz a sok közül amit a minden napokban használ, ott van egy sorban a mobilja, a távirányitoi mellett, és nem érdekli mélyebben a téma annak találták ki az automata modot. Mi jobban szeretünk foglalkozni a fényképezéssel mit a fentebb emlitett figura, de nyilván kismillio egyéb dologban meg mások tarthatnának igénytelennek minket, mert az adott technika alapfunkcioit használjuk, mivel nem érdekel komolyaban a dolog. Én pl beülök a kocsimba, tankolom, töltök bele néha olajat és megyek vele. Más szerint igénytelen lehetnék, mert nem tanulok meg vele farolva kanyarodni, nem tunningolom a motort, nem veszek bele a kasznihoz hangolt hificuccot , simán csak használom ahogy megvettem, nem érdekel mélységeiben se a versenyszerü vezetés se a tunning, csak el akarok vele jutni A-bol B-be. De igénytelen vagyok a kajában is, bekapok két hamburgert valami nem-mekiben, vagy összedobok otthon egy pizzát sok sajttal, szemben a kaja megszállottjaival akik, ha nem a megfelelö kiskanállal nyulna valaki az asztalnál a 12. öntet csészéjébe bal oldalon 14cm-re a vizespohártol a kék szalvéta mellett, sikitva esnének össze.
Előzmény: LyPapa (1079)