posap Creative Commons License 2006.01.14 0 0 2717
Hát akkor jöjjön egy rövid bemutatkozás:

Péter (Peti) a keresztenevem, '84-ben születtem Budapesten. Tehát elég fiatal vagyok, de mégsem az az agyatlanul-száguldozós-féle-fiatal, hanem engem azonnal magával ragadott a kényelmes túrák világa, nem is értem miért... :o))
Budapesten lakom, 2 helyen is egyszerre, hogy azért ne legyen olyan egyszerű, hol a XI. kerületben vagyok (szülők), hol a XVIII-ban (barátnő), azért itt nagyobb részben itt.
Foglalkozásomat tekintve egy kereskedelmi fősulira járok, mellette pedig nap- és sportszemüvegekkel foglalkozom. A SMITH márka hazai forgalmazójánál dolgozom, itt rögtön meg is ragadnám az alkalmat, hogy a fórum regisztrált tagjainak felajánljak 20% kedvezményt termékeinkből. (www.showroom.hu)

Motoros pályafutásom sem nyúlik vissza túl messzire, 2004-ben egész évben egy 50ccm-es Yamaha Superjog robival nyomultam, aztán az kilehelte a lelkét és vettem év végén egy Piaggio X9 500-ast, amivel szinte egész 2005-ben motoroztam, majd egyre jobban rákapva a dologra, év végén elkezdtem valami nagyobb gép után nézelődni. Mivel sokat megyünk barátnőmmel együtt, szükség is volt egy erősebb motorra. Ekkor esett a választás a DL-re, egyelőre 650-re, fő a fokozatosság, meg ugye az ára sem volt mindegy. A Piaggio-val mentem 8500 km-t tavaly, a DL-ben pedig 1720 van most, szóval picit több, mint 10000-t tekertem az előző évben.

Még az X9 kapcsán jöttem össze a Magyar Burgman Klubbal, akikkel sokat járok túrázni.