mikrobeee Creative Commons License 2006.01.13 0 0 2154

Szevasztok! :)

Mesélnivalóm van! :) Megjelent ugyebár az iPod Updater új verziója, ami frissíti pl. a videós iPod software-ét is!

1. nap:

Progi letölt, iPod rádug a gépre, updater elindít, iPod-ot felismer, update gomb benyomva, gép gondolkozik, "ERROR Disk" felirat villog, iPod kidobta a sebességet, se reset, se semmi nem használ, én mérgesen aludni el...

2. nap:

Apple hivatalos márkaszervíz felhív, udvarias rádióbemondó hang felvesz, én elmesél első nap, udvarias hang megértően hümmög, én próbálok szakszerűen fogalmazni, ő próbálgatja, hogy milyen hangsúly a legmegfelelőbb a hümmögésre, a sztori végén csend, a telefon végén halk szuszogás...

Kérdés feltevése: Vajh most mi legyen? A válasz szakértelemre utal: "Hááátööö..öööö....hhmmmm...." Van egy kollégám, ő jobban ért hozzá, fél négy után visszajön!

Rendben hívom!!

Fél négy után kellemes faxhang fogad... elmentek haza...

3.nap:

iPod rádug gépre, ima az ég felé szállva, updater start, iPod firmware frissül, iPod újra megy, lejátszik, világít, szépen duruzsol én meg szélesen mosolygok!

Mosoly fokozódik!!! A lejátszott videóba bele lehet tekerni pont úgy, mint a lejátszott MP3-ba! Igy már van értelme egész filmet rátenni, ugyanis 2mp alatt odaugrik a filmben ahová akarom...

Kezd tetszeni a dolog...:)))