Én nem azt mondtam, hogy baromi drága ( 165e ) egy d5d-t gyártani, persze hogy nem, én azt mondtam hogy még egyenlőre elég drága mulatság venni uj DSLR gépet és még sokáig nem is lesz olyan baromi olcsó mint egy digikompakt.
A legolcsobb a d50 ha jol tudom. 150e forint csak a váz.
"Filléres dolog összehozni bármilyen hártartási műszaki cikket!"
okés, akkor hozz össze egy db fényképezőt fillérekből és add el amennyiért gondolod, vagy tudod. Mivel ilyen ugysem lesz sztem, ki kell fizetned a kemény pénzeket érte a boltban, vagy használtban. Ha nem fizeted ki asse probléma, akkor várnod kell, mig le nem megy annyira az ára amennyiért neked megéri megvenni.
Én azt mondtam erre, hogy én inkább fényképezek, mint várok. És olyan géppel amilyenre szükségem van, és persze amit megengedhetem magamnak.
Egy hátránya van a gépednek, ami számomra kizáró ok lenne, hogy 110mm a teléjének a vége. Számomra a mostani 370mm a kb. megfelelő fókusztáv, és még néhányszor ez is kevés. A wide ja pedig 37mm a gépemnek ez meg sok soxor.
Nah ez az egyik oka, hogy DSLR-re váltok, legyen széles látószög ha akarom, vagy épp 300-as tele, egy makró obi, és kifujt. Mindezeket nem tudom hogy tudnám elképzelni egy digikomapktban. 28-450-es fókusztáv.