Zete
2006.01.12
|
|
0 0
1484
|
Igen, azt megfigyeltem, hogy főleg a nagy rössel indulók kapják ezt, de azért érdekes, hogy pl. Asa ellen meg sem próbálják ezt a trükköt, pedig annyit talán megérne, nem? Ő is elindul rendesen, nem kizárt, hogy egy fürge ellenfél így mögé/mellé tudna kerülni, s akkor jó eséllyel legyőzné. De arról sem hallottam még eddig, hogy akár figyelmeztettek volna henkázás miatt valakit, vagy az intés tényét sem hozzák nyilvánosságra?
Érdekelne még, mit gondoltok: meddig tart Asa-nak ez a sorozata? Az elmúlt két év alapján olyan stabil a formája, hogy szerintem amíg nem veszti el a motivációját, továbbra is besöpri az összes tornagyőzelmet. Legutóbb Kaio vett el tőle egy tornát, de akkor kivételesen rossz időszaka lehetett, mert 6 vereséget is beszedett. Azóta viszont újra ellenálhatatlan, a legnagyobb riválisok meg bizonytalanok. Chiyo is mindig beszed egykét vereséget általában már a tornák elején, Kaio gyakran sérült, talán Kotooshu tud még annyit, hogy megszoríthatja. Egykét tornán Hakuho is jól nyomta, de ez még mindig kevés. |
Előzmény: turnbull (1483)
|
|