levil Creative Commons License 2006.01.12 0 0 630
KM1000 - Elso benyomas: Akkora a hangja hogy azt hittem elejtem. Chopjat meg nem erzem. Mondjuk a Rover es a Morris utan nehez is megtalalni. Azok ugy choppoltak mint az agyu. Kellene talalnom valamit aminek segitsegevel megtalalom a Gt hogy behangoljam. (en barom meg egy hangvillat sem dobtam be a borondbe. More megjon egy hangolo gep addig azert szeretnek pontos lenni :) Helyszinen meg mocskosn draga minden. (a hangologep is)

Dean Mando Mondo elment a hangszereszhez meg hid a hangszer mellett erkezett es nem tudtam felrakni. Nem voltak eleg nagyok a huroknak a kivagasok. stb. majd par nap mulva. Penteken zenelek. Elosszor fogok mandolinozni a kollega mellett. Eddig csak gitaroztam.

Baratnem gitarjara raktunk rendes hurokat. Beallittatam. $72 volt, de nagyon megerte. Alomkenyelmes. (Bssza meg az osszes hangszeresz otthon) Kb 4-5-6 hangszert mar leadtam az itteni hangszereszemnek. Koztuk $200as es Larrive is volt. Az osszes ugy jott vissza hogy alom volt rajta jatszani es nem csorgott. Ezt otthon meg egyszer sem (neha harmadszorra vissza adva sem) sikerult.

Meg hogy be kell allnia a hangszernek. Baratnom alap alvarez D-18 copyjan klasszikus hurok voltak. A no (hangszeresz) mondta hogy 4-5 napig hagyjam ott mert nagy valtozas a 13as hur a hangszernek. Lehet hogy utanna kell alitani. Egyebkent nem kellett.