cucogany Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1704
"Van valakinek már tapasztalat gáz-üzemről?
Melyik szervízt javasoljátok?"

Szia!

Én szeptember 20-án vettem át az autót és október 07-én szerelték be a gázt Dunakeszin ők: http://www.medic-car.hu/
Azóta kb. 3000 km-t mentem főként Budapesten (most kb. 3300 km van az autóban), a fogyasztás 9-10 liter körül mozog, épp tegnap este tankoltam, 10,2-re jött ki a fogyasztás, de az előző tankolásnál 9 liter volt. Naponta járok a Szentendrei úton (is), így útba esik egy maszek gáz kút, ahol jelenleg 150 Ft egy liter gáz.
Mivel a gázbefecskendezést is számítógép vezérli, így ugyanazok a menettulajdonságok, mint benzinnel.
Már valahol (vagy a Kalos fórumban, vagy itt) leírtam, hogy 9 évig egy gázos Opel Kadett-tel jártam és nagyon meg voltam vele elégedve, ezért döntöttem az átalakítás mellett. Már a Kalos-ba is be akartam szereltetni, de mire minden szükséges információ birtokába kerültem, addigra közbejött a kocsi csere.
Az átalakítás 260 ezer forintba került, plusz 12 ezer körül a vizsgáztatás a Mozaik utcában.
A Medic Car oldalán van egy megtérülés kalkulátor is, érdemes először számolgatni és azután dönteni.

Üdv.: cucogany
Előzmény: Ficium (1698)