Eriel :)
2006.01.11
|
|
0 0
544
|
Ezzel gondok lesznek kettônk között :) Ugyanis (mint már emlitettem) szerintem :)) a fizikai világegyetem nem létezik. Igy tehát idô sem létezik. :) Igy tehát halál sem létezik. :) Minden, amit tapasztalunk az általunk fizikainak mondott világegyetemben, egyféle álom vagy illúzió, kivéve talán éppen a tudat által átélt megtapasztalásokat.... És ha még tovább akarok menni, akkor azt is mondom, hogy mindannyian egyetlen tudat képzetei vagyunk... :)) Korlátozott tudatossággal, bizonyos élmények megtapasztalása céljából :)) Vagy a fene tudja, hogy tényleg mi a cél, de nem ez a lényeg. Viszont ebbôl kiindulva eleve ott kellene kezdeni, hogy megmagyarázom neked, hogy én mit értek halál alatt, és mit értek "élet dolgai" alatt. Ugyanis fizikai test halálát pl. nem tartom valós halálnak. Ugyankkor viszont az "élet dolgai" közé sorolom a halálközeli élményeket, méghozzá abban az értelemben, hogy a "tudatot" élônek gondolom :) (A Tudatot nálam nyugodtan Istennel is lehet helyettesiteni, mert valahogy igy gondolom:) |
Előzmény: Törölt nick (543)
|
|