lassú Creative Commons License 2006.01.10 0 0 1689

Szia Bea!

Az én darabom 1.4 Elite. 3.5 milláról esett le 2.9-re. Plusz 4db nyári gumi ( mert a téli rajta van ), tolatóradar, ablakmodul. Azt gondolom, hogy elsőre egész jó autót választottam. Az olajcseréről hallottam 3000 körül tervezem, viszont nekem 15e-t mondtak a Gyulainál. A VS platinumon töröm a fejem, de eddig nem volt senki aki gyakorlati tapasztalattal rendelkezett volna. Te vagy az első. Külömben van még valaki aki ismeri ezt a terméket? A fogyasztásról semmi tapasztalatom Lásd lent.

Árpi.

A szombati kiránduláson kitapasztaltam, hogy , hogy kell a gázpedállal bánni. Olyan történt velem ami kb 5-6 éve volt utoljára - lefullasztottam a motort - de már minden oké. Ma rájöttem egy kényelmesebb beállításra a kormány és az ülés tekitetében. Egyszerűen szenzációs. Viszont megtörtént a második tankolás, így már hozzájutottam egy adathoz: 540km, ebből kb 330 országút olyan 80-90- es sebességgel a maradék város, és a vége 7.7 liter. erről mondjatok valamit. Az autó bejáratás alatt van ( 540km ), így ez az adat sok, kevés, pont jó.?

Valószínű, hogy el vagyok szállva de mivel ez életem első nulla km-se  eszméletlenül élvezem a gépet. Csak jót tudok róla mondani. És nagyon várom a reggeleket hiszen amióta meg van BKV-n még nem ültem pedig az ingyen van. Ha időben végre eszembe jut a dolog, készítek képet róla és megmutatom nektek is. Most megyek de sajnos nem autókázni. Vigyázzatok magatokra.

Szevasztok!

Előzmény: JUZ1970 (1683)