KNÉ Creative Commons License 2006.01.10 0 0 1684

Sziasztok!

Üdv mindenkinek itt a fórumon! Nem régóta olvasgatlak Benneteket, mint jövendő Lacetti tulajdonos. Nagyon sok jó tipp, és okfejtés található soraitok közt. Próbálok okulni, minthogy nulla tapasztalatom van ezekről a dolgokról.

Ez lesz az első, szalonból kihozott autóm, de egyáltalán nem így képzeltem. Már novemberben döntöttünk egy Elite 5 ajtós 1,4 fekete metál Lacetti mellett. Ekkor nem volt készleten ilyen autó, de már hajón vplt, így nyélbeüttük az üzletet. Na onnantól hatalmasat fordult a "hozzánk" állás. Azzal sürgettek, hogy nő a regadó, bár csökken az áfa, de gyorsan döntsünk, mert kapkodják az autókat a nyílthétvégén országszerte. Ez hihető volt mert 2 nappal előttünk vitték el a kinézett autót :((

Szóval igent mondtunk, és azt a tájékoztatást kaptuk, hogy ha karácsonyra nem is de szilveszterre miénk az autó, forgalomba helyezve. Késés előfordulhat, de ha megérkezik 2 nap alatt felszerelik, lepapírozzák,üzembehelyezik.

Ühüm....

Ma.

Amin nem tudok napirendre térni, hogy kértünk rá vonóhorgot, szerződésbe bekerült.

Tegnap szóltak, hogy mehetünk az autóért, de nincs rajta vonóhorog, mert állítólag amit eddig alkalmaztak, az nem felel meg a műszakin.....

Szerintetek ezt az esetet fedi az a mondat az advétbe, hogy a kereskedő nem felel a felszerelésért (valahogy így szól)?

Én úgy tudom, hogy Mo-gon gyártott vonóhorgokat szerelnek  Chevy-re, van több féle is, ami átmegy a vizsgán.

Most lesz egy levizsgáztatott, vonóhorog nélküli autóm.

Én úgy érezném fairnek, ha a kereskedő jelzi nekem ezt a problémát, mielőtt levizsgáztatja. Mert ha találok jó vonóhorgot, akkor megint vizsgáztathatom le, újabb ezrekért.

Nem jól láttom a dolgokat?