Árpi (Lassú )
Én szerintem anyagilag jól is jártam, mert az eredeti ára 4.200.000 lett volna.
3.800.000 -ért hoztam haza úgy, hogy benne volt még egy garnitúra téligumi, és 4 acélfelni. A Lanos után szinte kéjes volt az első néhány km. Hihetetlen jó a motorja, bár az enyém 1.8 iddogál is hozzá szépen. Nagyon jó az infrás esőérzékelő, bár ha csak kicsit esik az eső sokszor nem töröl elég sűrűn, igy rá kell neki segíteni. Vagy én várok túl sokat? Az 5 lemezes CD tár egyszerűen szuper. jó ötlet, nem kell mindíg cserélgetni. Szerettem volna ezüst belső diszlécekkel, aztén amikor a bemutató autóba beszálltam láttam, hogy a szenvedő felületeken igen gyorsan kopik a festés. Igy a faberakás maradt alternatívaként, és mára meg is barátkoztam vele. Eleinte nem tettszett... annyira :))
Tegnap egy napot ismét a lanossal jöttem dolgozni, és azt hiszem ma reggelt alig vártam :)) hogy ismét a sajátommal jöjjek.
Vigyázz rá főleg az első néhány ezet km-en aztán javaslok egy olajcserét, én is most megyek én 2.750-nél tartok. Bejelentkeztem, én a Sztráda M3-hoz járok. Ismerős is van ott, igy tudom, hogy vigyáznak rá. kb. 10.ezr forintot mondtak, ami tartalmazza az olajat és az olajszűrőt. Meg lehet várni, és ami szerintem fontos, hogy a bemutatóteremből egy üvegablak választ el, igy szemmel követheted mit csinálnak.
Viszont mindenknek javaslom, a VS platinum használatát!!!!!
Én nem vagyok egy TV shop hívő, de 4 éve használom, és a lanos olyan állapotban van, hogy bármelyik szalonba beállítanám nyugodt lélekkel! Mind a 3 autónkon ezt használjuk, és én nem hittem, hogy valóban jó, de gondoltam kipróbálom. Azóta rendszeresen használom, 3 havonta 1 alkalommal kell kenni. főleg télen véd a sótól.
Legyen a használat során minnél több jó tapasztalatod!
Bea