őspalotai
2006.01.10
|
|
0 0
60
|
Igazad van, de én egy vidéki kisvárosban élek és a nevek neked nem mondanának semmit... Másfelől régi barátságunkra való tekintettel felajánlottam az érintetteknek, hogy nem járatom le őket, ha abbahagyják a pofázást. Hidd el, nekem is komoly dilemma, hogy most mit tegyek. Együtt buluiztunk hosszú évekig, ott voltunk minden koncerten, fesztiválon, van nálam párszáz fénykép, régi emlékek stb....Ha igazán nagy halak lennének, (országos szinten), akkor könnyebb lenne a döntés....De talán nem is ez a lényeg, hanem hogy személyektől függetlenül, mi van a droghisztéria mögött? - és ez nyilvánvalóan a szavazatszerzés,...ez ugyanaz mint amikor egy párt hirtelen az egyház kebelére borul, lehet, hogy megjelent elöttük Jézus(?), nem hinném...valami más lebeg az ő szemük elött. Csak arra akartam rávilágítani, ami szerintem a lényeg, hogy nem a drogról és a drogosokról szól a történet, hanem személyes érdekekről...mindegy, hogy adórendszer, nyugdíj, privatizáció, vallás, vagy drogtörvény....akinek a hatalomrajutás az egyetlen célja, az olyanokat próbál mondani, amivel szerinte a legtöbb választópolgár egyetért... |
Előzmény: kavkaz (49)
|
|