Nos, nem hiszem hogy létezne droglobbi, itt magyarországon. Szervezett bűnözés sajnos van, szemét maffiózó gennyalakok vannak, de ez teljesen másik ügy. (egyébként ők biztosan nem lobbiznának a szabad drogért, hiszen a bűnözők érdeke a szigorú törvény)
Személyesen ismerek néhány undorító alakot, akikkel középiskolás korunkban, 20 éve, közösen próbáltuk ki a füvet, a rendőrségen a kommunista fenevad ifjuságvédelmis a lelkünkrebeszélt, hogy ez baromság, inkább rúgjunk be, de jobb lenne ha azt se, aztán elengedtek. No akta, no ügy. Aztán még egy darabig szívogattunk, elvégeztük a sulit, példásan, a fű magától elmaradt. Aztán továbbtanultunk, dolgozunk, élünk, és a drog nem adott és nem vett el semmit, ugyanis sohasem voltunk drogosok, csak néha szívtunk egy kicsit, ennyi. És most ezek a volt barátaim politizálnak, hatalomról álmodoznak, polgármesterek meg képviselők szeretnének lenni, na persze fidesz színekben. Vasárnap templom, áhitat, stb., este a helyi TV-ben hazudozás. Undorító.
Pofáznak a drogtörvény szigorításáról, együtt szívtunk ember....Ha akkor a rendőr olyan lett volna, mint most ők, akkor az én szarházi barátaim ma büntetett előéletűek lennének, és nem keresnének havi millát egy nagy multicégnél.
Szerinted tényleg érdekli ezeket és a többi politikai marketingripacsot a droghelyzet, a fiatalok élete, a te életed, az én életem? Ezeket csak a saját életük érdekli. Pofáznak a drogról, törvényről, gyerekekről mert kampánytéma. Szavazat kell bármi áron. Érted, bármi áron. És ha az az ár, hogy néhány száz, vagy ezer gyerek életét örökre tönkreteszi, bűnözővé minősíti, akkor az az ár. Nem neki kell megfizetni. Ne hagyd magad félrevezetni. A téma, az ügy nem a drogtörvény! A lényeg az ő egyéni, undorító, politikai-, vagyis anyagi érdekeik. És ezt el fogom mondani a nyilvánosság elött is, nevekkel, ha nem lépnek vissza a választásokig. Nem tűrhetjük, szerencsétlen fiatalok, fiúk, lányok, börtönökben szenvedjenek, csak azért, hogy ezek a férgek elérjék politikai céljaikat, vagyis hogy mégjobban meggazdagodjanak. Mindez demagógnak és közhelyesnek tűnhet, de hát együtt éltem velük 20 évig. Ezt bánom, azt a pár szál füvet nem...., mert mint látható, van ami sokkal veszélyesebb a társadalomra mint a fű...