Igen, én se erre számítottam, nagyon nem... Pedig bíztam a csapatban, bíztam abban, hogy a játékosok magukba néztek a karácsonyi szünet alatt, és javulni fog a teljesítményük. Már nem tudom miben lehetne reménykedni, kb. ezután a meccs után törődtem bele/tudatosult bennem, hogy nem lesz idén rájátszás, nem lesz itt semmi. Nincs itt csapat, nincs itt semmi, felelős se. Jól el lett baszva ez a bajnokság... Majd talán jövőre, ha tavasszal úgy alakulnak a dolgok, de ez mondjuk nem ide tartozik. Csak azt nem értem, hogy miért kell az érthetően kevesebb pénzt az átlagtucatszar légiósoknál is fosabbakra elkölteni? El kéne őket zavarni jó messzire... De mindegy, ez nem az én dolgom. Csak fáj, mert a KKK a csapatom, és rossz nézni, hogy milyen méltatlan teljesítménnyel és hozzáállással húzhatják fel egyesek a KKK mezét... Simán elég lenne a csapatba légiósként Green is, vagy esetleg még egy JÓ légiós, akkor is simán bentmaradnánk az biztos, több meg így sem lesz, akkor?Miért nem??? Legalább fejlődnének a fiatalok, ez talán kamatozna a jövőre nézve. Lásd Rákóczi... Plussz egy ilyen csapat mellett kitartanának a nézők is, most kiváncsi leszek mennyien lesznek, na meg főleg az elkövetkezendő méretes debreceni zakó után... És ez most nem arról szól, hogy ki a divat, vagy ki nem az, "ki égeti magát elődöntőnél kisebb meccsen" is, és ki nem. Hanem arról, hogy ki fizet ki ezért 1000Ft-ot? Senki. Még az 500Ft-os diákot se. Azért, hogy megnézzen egy, a csapat jóhírébe/hírnevébe nagyívben beleszaró légióscsürhét? Mert sajnos most ez a KKK játékoskerete.
Bocsánat, ha valakit megbántottam.
Továbbra is: Forever Kaposvár!