A fordit.hu tzs-je: (ez valamiféle törvényszerűség lehet, hogy minden fórumon felbukkan egy ilyen ember, bár ezzel azt szeretném demonstrálni, hogy tkp mi még nagyon is jól jártunk ehhez képest)
Az említett Czopyk nevű hölgy kérte a szerkesztőket, hogy zárják ki a pasit, csak hogy érthető legyen (a többi említett ember pedig a fórum tagja):
Tisztelt Gyönös Károly Úr!
Természetszerűleg oda helyezi szimpátia-voksát, ahova kívánja. Nem hallottam még magáról a magyar pszichiátriai életben, bizonyára kiváló diagnoszta, de ezt a kijelentését kikérem magamnak! Feljelentésemnek személyemet ért jellemtelen támadás az alapja Czopyk részéről. Nem vagyok hajlandó sem Öntől, sem Czopyktól, sem Gidófalvytól, sem bárki mástól mélyen sértő, dehonesztáló, indulatoktól túlfűtött kommentárokat szó és tett nélkül hagyni. Boros Úr anno azt tanácsolta nekem, "hagyjam a fenébe ezt a grafomán, hülye bandát". Nos, ezt teszem. Szórakoztassák el a jövőben egymást gyerekes hozzászólásaikkal!
Mohácsi Péter
okl. német szaklektor, szakfordító, tolmács
Allgemein beeideter und öffentlich bestellter Gerichtsdolmetscher des Freistaates Sachsen
a klinikai idegtudományok szakértője
</P>
Mohácsi Péter okl. szaklektor, szakfordító, tolmács
2006. január 8. 15:14 #1529
Gidófalvy Úr:
Boldoggá tesz, hogy kialakulhatott Önben ez a kép, remélem, építőleg hat majd személyiségfejlődésére:-)) Subtilis nárcisztikus szarkazmusa nem kerülte el figyelmemet,bár nem volt professzionálisan stilizálva véleményem szerint.
Gyönös Károly Úr:
Nyírő Professzor Úr írja 1957-es tankönyvében: Az elmebetegség fő ismérve, hogy a beteg nincs tisztában pathológiájával. Való igaz, hogy a psychotikus kórképekben oly mértékű archetypusos regressio uralkodik, hogy az Én-nel és a realitással megszakadt kapcsolatot (szkízis) az érintett nem appercepiálja. Psychoticus schub hiányában csak címke lehet az "elmebetegség", figyelemmel arra, hogy neuroleptikumokkal ma már a decompensatiokat jól kézben lehet tartani.
Mohácsi
Gyönös Károly
2006. január 8. 11:45 #1528
Mohácsi úr én nem elmeorvos vagyok, hanem elmebeteg.
Gidófalvy György
2006. január 8. 11:29 #1527
Javítás: ...magyarul...
Gidófalvy György
2006. január 8. 11:21 #1526
Tisztelt Mohácsi úr,
mondja, miért nem írja magyarul hozzám intézett szavait?
Hadd olvashassák azokat a német nyelvet nem bíró fordítótársaink is! Nem zavar, ha velem kapcsolatos minősítéseit magarul írja. Sőt, kérem erre. Egy mára már kialakult kép lesz teljesebb (Önről).
Üdvözlettel:
Gidófalvy György