lassú Creative Commons License 2006.01.08 0 0 1672

1.4 Elite!

Egyáltalán nem bántottál meg. Én a komoly autók alatt azt gondolom amit nekem sikerült már vezetnem. Eddig ez a legjobb. A nagy Opel próba alatt volt nálam egy 1,7dti Meriva. Bejött a gép. Akkor az volt a csúcs. Gondolkoztam a vételén de 1: a nejemnek nem tetszik, én pedig hagytam magam lebeszélni róla, 2: utána vezettem  Lacettit és mégjobban bejött. Nálam most ez a csúcs. Ha sikerül olyan autókat vezetnem amiket említettél biztos változik a véleményem. De én most itt tartok. Remélem egyenlőre. 

Bejfez!

Amiket irtál az minden úgy igaz. Semmilyen változtatást nem áll szándékomban csinálni. Noha a rádió hangzásátol tartottam egy kicsit de kellemes volt a csalódás. A Chevrolet Lacetti betüket sohasem szedném le szerintem az is hozzátartozik az  összképhez. Úgy jó ahogy van.

Tegnap beleraktam több mint 300 km-et. Szenzációs volt vezetni. A szalonban azt mondták, hogy az első 2000 km-et 4000-es maximum fordulat alatt csináljam végig, utána jöhet "ami a kipufogon kifér" stilus. Én nem igen érzem ezt. 2500 körül lehet kapcsolni a következő fokozatot és megy az autó. Tehát én később sem nagyon fogom hajtani csak ha kell pl: előzés. Nem véletlen  "lassú" a nevem. "3000km-nél menjek olajat cseréltetni. " Ismét szalon idézet. Megteszem de főleg azért mert itt a fórumban említettétek már jónéhányan. Most pedig megyek és ebben a szép napsütésben fordulok egy- két kört az autóval.

Szevasztok!