Hayashi Kentucky? Was ist?
Eastmanek: szoval lehet hogy ott bsztam el a tesztet hogy bementem a kedvenc boltomba es leemeltem a $3500os 2 szarvas F lyukas Webert (ez lehet hogy lista ar), de azt kell hogy mondjam hogy az Eastmanek NEM GYOZTEK MEG. Rossznak nem rosszak, de az inch mandoja jobb. Talan meg a Fucrchok melle sem tennem oda oket. Pedig ezek 605. 615 es 815 volt. Nem 500as sorozat.
Tovabba volt egy 614es. Most oszinte leszek. NAGYON NEM JON BE! Olyan jellegtelen semmilyen hangja van amit a kozepso hanglyuknak tudok be. Mindenkeppen jobban vetiti a hangot, de olyan semmi mandolin jellege nincs. Olyan mintha egy gitar szolna rosszul. Szoval abszolut sikerult kiabrandulnom a kozep ovalokbol. (s ez nem hiszem hogy egyedi problema ennel az egy mandolinnal.) Pont az nincs meg a hangban amiert a mandolint szeretem. Bluegrassre teljesen hansznalhatatlan lenne mert nincs chopja. De masra sem latom a hasznat mert nem vag a hang azokban a tartomanyokban ahol olyan jol kiszokott szolni a zenebol. Pl. REM Losing my Relegoinbol, stb.
Talan amire jo lehet az szolo munka mikor nincs ott mellete mas hangszer (foleg gitar). Kalsszikus/Renenszansz zene. De azt meg jatsza az akinek tetszik. Nekem nem...
Vissza fogok menni tobbszol megsimogatni az Eastmaneket mert szerintem ez a Weber teljesen osszezavart. Majd megsimogatom jovo heten a kentuckyt es ujra velemenezem.
Volt ott 2 masik Weber is. Egy Hyalite es egy Absaroka, de egyaltalan nem gyoztek meg azok sem. Mar pofara latszott rajtuk hogy vastagabbak a fak, foleg a fedlapon. Jobban le vannak fojtva. stb.
Az ut eletem legjobb utja volt. Olyan faszan aludtam vegig a Frankfurt Chicagot hogy rividebbnek tunt mint a ket kis jarat. Csak kajalni voltam fent meg az emelkedesre es sulyedesre. (Ilyenkor nem jo aludni mert mindig arra ebredtem hogy szet megy a nyomastola fulem. A szervezet jobban kompenzal ha tudja mi folik korulotte, mint mikor alszik :) Azon tul talan 10-15 percet voltam ebren osszesen a vacsora es a sulyedes kozt, de arra egyszeruen nem volt ertelme elaludni. (Feltem hogy a landolasra ebrednek fajo fullel.)