ZsuR Creative Commons License 2006.01.07 0 0 324
De!. . .. csak te!!! :))

Az enyem mar kesz - megkostolod?



A gerslit megfoztem egyik nap (fel kg-ot) es ketto zacskoba tettem, lefagyasztottam ( igy hamarabb megy a "raszanas").
Egy egesz kigyo uborkat apro kockara vagtam.
Egy egesz nagy piros husu paprikat is.
Petrezselymet, metelohagymat, ujhagymat a melyhutobol, mar ossze voltak vagva, egy egy nagy evokanalnyit mindegyikbol.
Kb ketto evokanalnyi piros jalapino-t vagtam ossze nagyon aprora.
Vorosbor ecet (glugg-glugg), es kb ketto evokanal oliva olaj.
Osszekevertem - es a hutoben varja a sorsat.

Van a melyhutobol apro szeletekre vagott karaj darabok meg harcsa szeletek. Ha kiolvadnak, akkor azokat sutom meg. A karajt azt labosban, fokhagymasan, a harcsat sutoben, "cajun style" - ami azt jelenti, hogy olajozott talban, jol megszorva mind a ket oldalan cajun fuszerezessel.
Előzmény: magnum13 (323)