Sirpi Creative Commons License 2006.01.06 0 0 1114

Sziasztok!

Nemsoká itt a GO, és arra gondoltunk, hogy az indulóknak kellene, hogy legyen egyenpólójuk. Felmerült egy ilyen ötlet:

férfi változat                           női változat

Ha nem tetszik a téma, nem is muszáj továbbolvasnod, de a reakciókból eddig úgy ítéltem meg, hogy sokaknak igen, ezért meg is valósítjuk. A pólók szitázva lennének, nemenként 1-1 szitát kellene csináltatni (2500 ft/db), és kb. 100 ft maga a szitázás pólónként és olyan 500 ft. a póló, azaz elegendő jelentkező esetén 700 ftból ki lehetne hozni a dolgot (nem gagyi a póló, vettem már ott korábban is). 

Arra jutottunk, hogy a fiúk inkább sötét, a lányok inkább világos pólót szeretnének, ezért a fiúk szitája fehér, lányoké fekete lesz előreláthatóan, a póló színét meg kb. mindenki maga választhatja hozzá.

Ha érdekel a dolog, vagy észrevételed van, írhatod ide, vagy küldhetsz nekem mailt a szobonya (kukac) sztaki (pont) hu címre. Azt írd meg, hogy milyen nemű, milyen színű, mekkora méretű pólót szeretnél. Jövő hétvégéig le szeretném zárni a jelentkezést, hogy a GO-ra készen legyenek a pólók (a szita nem újrafelhasználható...) 

Addig is boldog új évet, meg hajrá mindenki, pl. az MB-n.

S