coreház Creative Commons License 2006.01.06 0 0 106
Következö történetem enyhe off itt de nem tudom melyik topikba tehettem volna.. akinek van ötlete kérem jelezze...köszönöm.

Pesten albérletben lakunk. UPC netünk van. tavaly március óta. Majd mivel elég keveset vagyunk otthon, mindig elfelejtjük a számlákat fizetni. Mjad jött egy UPC-s számla 2005 december 05-én miszerint december 27-ig fizessünk be 30.208 pénzt. Mi ezt meg is tettük december 27-e elött csak hozzájuk az adat pont 27-én jutott el szerintem. De ez végülis a sztori szempontjából lényegtelen, mert ebböl nem is lett volna gond.

A porbléma ott indult, mikoris befiezttük rákérdeztünk mikor kapcsolják vissza a netet. Mert az már feltünt hogy dec 17 óta valamiért letiltották. Mint kiderült, küldtek egy felszolitó ügyvédi levelet, miben az állt, hogy dec 17ig fizessünk 19.000 (nem tudom a pontos összeget) különben szerződésbontás lesz.

A baj csak az hogy mi ezzel a levéllel nem találkoztunk. Mivel egy ajánlott levélként küldik, nekem találkoznom kellett volna vele, mivel az én nevemen van. Egy dolgot tartok elképzelhetönek: a postás az ajtónkba szúrta az ajánlott levél érkezéséröl szólól papirt, (mert úgy szokta) és ezt vagy a szél elfújta vagy valaki elvitte, vagy a postás alapból nem is hagyta ott (bár eddig nem volt vele gond).

Hiába mondtuk a UPC-esknek hogy mi ezt nem kaptuk meg és ezt ök is látják mert közli velük a Posta ha a cimzett nem vette át a levelet.

Egyszerüen nem értem miért igy kell elintézni a dolgokat. Kapunk egy sima upc-s felszolító levelet melyben kapunk egy határidőt amit betartunk. De közben küldenek egy ügyvédi levelet is amiben 10 nappal korábbi határidövel fenyegetnek, amit meg se kapunk..

Azt sem értem, miért nem tudtak felhivni telefonon, hogy szóljanak? Mert mikor kábelt kellett cserélni még fél évvel korábban. Egyböl tudtak telefonálni. Elvileg küldtek e-mail a chellos mailcimünkre, de közülünk mindenkinek volt már más cime, ezért nem használtuk, söt sose néztük meg, söt azt se tudjuk hol kell. Megaztán nem is érdekel, nem vagyunk kötelesek használni ezt a cimet.

Fogunk irni egy levelet csak azért tettem ezt szóvá itt az Index fórumon hátha olvassa ezt valaki aki szerint ez jogos vagy nem? Vagy találkozott már ilyennel...

Na kipanaszkodtam magamat:)