H_G
2006.01.06
|
|
0 0
2365
|
SZVSZ az Illy kissé túl steril. Ez egyébként lehet, h. érdekel vkit: van egy hangulatos kis kávézó, Grissini nevű, a Hegedűs Gy. utcában, közel a Radnóti sarkához. (Csokibolttal kombinálva.) Impozáns Rancillio gép, Illy kávé, nagyon szabályszerűen tálalva kannácska tejjel, apró édességgel, minipohár ásványvízzel és nem is túl drágán; ráadásul aranyos kislány a barista. Na, ott *nem* szoktam én kávézni :) hanem inkább a szemközti péknél, ahol csak úgy a kezedbe nyomják egy papírpohárban és idd meg, ahol tudod. Viszont egy pompás karakteres keveréket használnak, komoly Robusta-hányaddal (a pék titkolódzó típus és nem árulja el, milyen, csak annyit, h. "olasz", mindenesetre erősen hasonlít az Omniára). Nekem nem hangzik dicséretnek a 100% Arabica. (Egyébként a péknek egy ismert gagyimárkától, a Clatronicstól van fullautomata gépe és igazán jó munkát végez. Beleolvastam a típusról alkotott véleményekbe az amazon.de-n, ahol 60-egynéhány ezer HUFfért adják, és ötösök váltakoznak egyesekkel, tehát tényleg nagyon jó vétel -- az a néhány példány, amit rendesen raktak össze a Menny Fiai és lányai.) |
Előzmény: csgzs (2364)
|
|